GTA VİCE CİTY ÜCRETSİZ

GTA VİCE CİTY ÜCRETSİZ


Grand Theft Auto: Vice City – Efsanevi oyun şimdi ve mobil cihazlarda! Dikkatle Android işletim sistemine transfer, O şimdi her yerde, onun hayranları memnun etmek mümkün olacak zaman.


 

Yeraltı arıyor. «Grand Theft Auto: Vice City» yeni bir kahraman maceralarını anlatıyor, ve şimdi eyleme uykulu bir Liberty City üzerinde bir güneşli aktarılır ve Amerikan Miami Vice City-klon hiç uyumuyor. Karakter, kim oynayacak, basit bir "altı" orta kol lideri tarafından yapıldı, Bu ilaç satış pazarlık satışı yapıldı.. Ama, operatörler değişimi şu anda gelmesi, Çekim başlar, ve ana karakteri söner ve para yok, ve ürün olmadan. Patron artık mutsuz, ward, kendi elleriyle ve iyilik vererek yapmak rezil olacak. Bir sürü sorun almak için yolda, yeni düşmanları ve arkadaşlar bulun. Ve en önemlisi, Bu her zaman serisi kahraman oyunu giderek sosyal merdiveni tırmanmak zorunda oldu, En fazla altı basit, Aslında, zengin ve bağımsız kingpin.


 

«Grand Theft Auto: Vice City"bir zamanlar çoğu oyuncu için bilgisayar Insanely popüler oldu, ve şimdi o ziyaret etti ve mobil cihazlar. Ne hayranları seviyor?


Büyük açık dünya, hangi zenginlikleri için paçavra gelen tırmanmak zorunda.

Maimi eşsiz cazibesi, kurgusal Vice City kopyalanır.

Çok ilginç karakterler ve benzersiz storyline, Bu kadar jeneriği bıkmak değil.

Silah ve araç, tekneler ve motosiklet sıradan arabalar kadar büyük seçim.

Delirmek ve polis ile kişisel savaş mücadelelerini sanal dünyaya duyurmak için her zaman bir fırsat, yoldan geçenler tarafından öldürmek, ve benzeri arabaları havaya.

Maçtan sonra Friplej, nerede her şeyi yapabilirim, bir şey, çok para sahip, evler ve diğer mülkiyet hakları.

                                  

                                  SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram Dev Arşiv

Mackolik Premium

Şifreli Bina Kapılarını Hackleme Çok Basit