Telefon Ekranını Bilgisayara Yansıtma

  Telefon Ekranını Bilgisayara Yansıtma



Bu profesyonel ApowerMirror, Android ekranını PC ile paylaşıp telefonu PC’den kontrol ederken son derece iyi bir performans sunar. Özellikle oyunları oynarken veya video izlerken PC ekranını kullanmak isteyen kişiler için oldukça kullanışlıdır. Ayrıca, Andorid telefon ekranını PC’den kontrol ederken farenizi ve klavyenizi kullanabilirsiniz. Mobil oyunları oynarken, kısa mesaj ya da WhatsApp mesajlarını yazarken klavye kullanımının rahatlığını deneyimlemek mümkün. Bu süreçte ekran görüntüsü almanız, ekran hareketlerini kaydetmeniz ve tercihinize göre bunları Facebook ya da Twitter da paylaşmanız da mümkün. Bunca fonksiyona sahip program denenmeye kesinlikle değer.


  • Android cihazınızda USB hata ayıklama seçeneği açıkken kabloyu kullanarak telefonunuzu masaüstü bilgisayarınıza bağlayın. Kısa süre sonra ekranda uygulamayı telefonunuza kurmak için onayınızı isteyen bir pencere çıkacak. “Kabul Et” butonuna tıkladığınızda ApowerMirror’ın başarıyla yüklendiğini göreceksiniz. Bazı bekleyen problemlerle karşılaşırsanız uygulamayı Google Play’e giderek de indirebilirsiniz.
  • Kurulumdan sonra program otomatik olarak başlar ve ekrana bir bildirim penceresi gelir. “Tekrar gösterme” seçeneğine ve ardından “HEMEN BAŞLA” butonuna tıklayın. Bu noktada telefon ekranını PC’de görüntüleyebilirsiniz.
  • Ayrıca Android cihazınızı WiFi ağı üzerinden de PC’ye bağlayabilirsiniz. Mavi butona tıklayarak cihazı arattırın. Ardından “Apowersoft” eklenmiş olan bilgisayar isminizi seçin. Kısa süre sonra Android ekranınızı bilgisayarda görüntüleyeceksiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram Dev Arşiv

Mackolik Premium

Şifreli Bina Kapılarını Hackleme Çok Basit